Choose the best hosting by reading users web host reviews. Get the best joomla host online.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Potrebe za kvalitetnom stolarijom

 
Kada se uzme u obzir činjenica da 70% gubitaka energije potrebne za zagrevanje odlazi na vrata,prozore i spoljašne zidove jako je važno odabrati i kvalitetno ugraditi potrebnu stolariju.

Prozori su najveći gubitnici energije pa im treba posvetiti i najveću pažnju pri odabiru kako bi nam se to kasnije uštedom energije potrebne za grejanje odnosno hlađenje isplatilo.


Ukoliko ste nekada imali priliku da se posavetujete sa arhitektom pri izgradnji kuće ili renoviranju stana sigurno će vam reći, kada je o prozoru reč, da to nije puko zatvaranje otvora na objektu koji gradite.Prozor pored svoje estetske uloge koju ima na fasadi ima i veoma zahtevnu funkcionalnu ulogu kada se nađete unutar životnog prostora.

Prozor treba da zadovolji kvalitetno provetravanje, dovoljno dnevnog svetla, potrebnu zaštitu od hladnoće ili velike toplote, zaštitu od buke i u ekstremnim slučajevima od provalnika.
Kao naš kontakt sa životnim okruženjem, prozor ima ulogu da nas učini delom tog okruženja, ali i da pruži neophodnu zaštitu, stoga pri odabiru pravog treba povesti računa.

 

 

Zašto odabrati nas

  • široki asortiman atestiranih proizvoda
  • izrada stolarije po meri
  • servis i ugradnja
  • dugogodišnje znanje i iskustvo

koje smo spremni da podelimo sa Vama, dajući stručne savete, kako bi Vam pomogli u cilju odabira odgovarajuće stolarije, su samo neki od razloga, ali danas nije važno šta mi govorimo sami o sebi nego ono što o nama kažu naši klijenti i saradnici, jer to govori ko smo mi zaista.

 

 

Articles View Hits
586812
Photoshop Brushes Joomla 1.7 Themes designed by Baseball Jacke