Choose the best hosting by reading users web host reviews. Get the best joomla host online.

 drveni prozori i balkonska vrata                 drvena vrata                   sobna vrata

                                     

Drvena stolarija

Naša drvena stolarija izrađena je od raznovrsnih profila u zavisnosti od njihove primene ili želje kupaca. Svi profili od kojih se izrađuje stolarija su prethodno termički tretirani, što znači da su sušeni na 12% vlage.
Svi prozori u parapetnom delu imaju aluminijske okapnice koje dodatno štite donji deo. Elastične i trajne diht gume poboljšavaju toplotnu i zvučnu izolaciju, a u slučaju oštećenja lako se menjaju.

Pravilnom konstrukcijom, gradnjom i negom, današnja drveni stolarija može izdržati više od 100 godina. Objekti pod zaštitom - spomenici kulture građeni i pre stotine godina s ugrađenom drvenom stolarijom su “živi“ dokaz za to.

Drveni prozori lagano se obnavljaju novim premazom kako bi zadržali prvobitnii izgled. Fasade kuća i zgrada se oblikuju različitim oblicima drvene stolarije, čineći ih jedinstvenim.

Drvo je nezamenjiv materijal zbog svojih posebno dobrih fizičkih, mehaničkih i tehničkih svojstava. Naime, dokazano je da drveni prozori imaju najbolju toplotnu i zvučnu izolaciju za razliku od svih ostalih materijala, sposobnost difuzije pare. To je važno zbog mikroklime zatvorenog prostora. U spavaćoj sobi, kupatilu ili kuhinji, gde se po osobi izbaci veća količina vode disanjem, znojenjem i potrošnjom vode, samo drveni prozori izbacuju putem difuzije tu preveliku količinu vlage van, a u suprotnom slučaju, ubacuje potrebnu vlagu u prostor.

Velika stabilnost drva, poboljšana mehanička i fizička svojstva, ujednačavanje utezanja i bubrenja postižu se lameliranjem, tj. lepljenjem elemenata drva, potom njegova termička brada tj. sušenje na 12% sadržaja vode i pravilnom konstrukcijom postižemo maksimalnu stabilnost profila i bolja svojstva drvenog prozora.
Drvo je najisplativija investicija po pitanju građevinske stolarije.

Articles View Hits
593114
Photoshop Brushes Joomla 1.7 Themes designed by Baseball Jacke