Choose the best hosting by reading users web host reviews. Get the best joomla host online.

Prozori i balkonska vrata

Sa spoljašnje strane, PVC prozori i balkonska vrata oslikavaju karakter vaše kuće ili stana, dok iznutra imaju za zadatak da propuste dovoljnu količinu svetlosti i da pruže ugodan estetski osećaj. PVC prozori i balkonci takođe Vas moraju zaštiti od buke i hladnoće, zadržavajući toplinu unutar doma, uz mogućnost jednostavnog održavanja i čišćenja.


S obzirom da u ponudi PVC prozora imamo nekoliko različitih proizvođača PVC profila, s nekoliko različitih svojstava, navešćemo samo neke od osnovnih podela pvc prozora.

PVC prozori i balkonska vrata mogu biti:

  • jednokrilni
  • dvokrilni
  • fixni

Jednokrilni prozori se izrađuju u dimenzijama od 50 x 50 do 140 x 140.
Jednokrilne prozore odnosno balkonska vrata razlikujemo po načinu otvaranja na:

                   

 

Dvokrilni prozori se izrađuju u dimenzijama
od 120 x 120 do 220 x 140.
Dvokrlini prozori odnosno balkonska vrata takođe mogu biti sa klasičnim, kip ili kombinovanim otvaranjem, s tim da se može izabrati da oba krila budu sa identičnim otvaranjem ili da se kombinuju kao što je na slici.

 

 

 

Fixni elementi koriste se kada postoji potreba da se odredjena površina zatvori bez potrebe da se naknadno otvara radi provetravanja.
Najčešće se koriste u kombinacijama sa prozorima ili vratima, a mogu biti ispunjeni staklom ili belom pvc ispunom.Najčešće su upotrebljeni kod izloga...

 

 

 

 

Pored toga što posedujemo veliki izbor standardnih dimenzija radimo stolariju i po meri!

Pored jednokrilnih,dvokrilnih ili fixnih elemenata,mogu se poručiti elenti sa tri,četiri ili više krila ili pomoću lajsni za spajanje svi pvc elementi se mogu spajati po želji kupaca.

Articles View Hits
593109
Photoshop Brushes Joomla 1.7 Themes designed by Baseball Jacke