Choose the best hosting by reading users web host reviews. Get the best joomla host online.

 

Sobna vrata

 U ponudi sobnih vrata imamo vrata od punog drveta, furnirana vrata(furnir hrast,jasen), vrata od lesonita i medijapana u naturi ili bojena poliuretanskom eko bojom, i više varijanti Kraft Master vrata.
Štokovi vrata mogu biti od punog drveta, ili od medijapana u raznim širinama sa jednostranim ili obostranim lajsnama.
Vrata mogu biti puna, sa prorezom za staklo u raznim oblicima, ustakljena sa raznim oblicima odnosno bojama stakala, odnosno mogu se poručiti na bilo koju meru pa čak i ofarbana po želji kupaca.

 

Medijapan vrata nove generacije su tu da vam omoguće da moderan dizajn i visok kvalitet vrata sada budu i cenovno pristupačni. Vrata su dizajnirana tako da pored svoje funkcije budu i ukras svakom enterijeru. Izrađuju se prema evropskim normama, od najkvalitetnijih ekoloških materijala svetski poznatih proizvođača. Time je osigurana stabilnost kvaliteta, i kao najbitnije - zadovoljstvo kupaca.

Prednosti ovih vrata su da odmah dobijate gotov proizvod , bez farbanja, sa završnim opšivnim lajsnama, štelujućim štokom, koji omogućavaju da se vrata montiraju na već gotove zidove. Izrađuju se u dimenzijama 70, 80, 90, 100 x 203 kao jednokrilna i 120, 140, 160, 180 x 203 kao dvokrilna. U standaru su štokovi podesivi za širine zidova do 30cm, ali se mogu poručiti i za šire zidove.

 Razlikujemo dve varijante, vrata presvučena zaštitnom, dekorativnom emboss folijom i takozvanom CPL folijom koja je među najboljima u otpornosti na habanje.

Articles View Hits
593105
Photoshop Brushes Joomla 1.7 Themes designed by Baseball Jacke