Choose the best hosting by reading users web host reviews. Get the best joomla host online.

ZEBRA i ROLO zavese

 

Novitet u našoj ponudi su i specificne vrste zavesa ko što su zebra i rolo zavese.

Pored toga što će šarenim bojama i svojom elegancijom ukrasiti Vaš dom ili poslovni prostor, zaštitiće Vas od vrelih sunčevih zraka tokom dana ili neželjenih pogleda u toku noći.

 

Zebra zavese

Zebra zavese ili kako ih još zovu Sunstrip ili Dan Noć zavese, napravljene su od oklagije i specijalnog platna koje je sastavljeno od neprovidnih i providnih polja. Platna su izrađena od poliestera, antistatička su i antialergijska. Mogu biti od tanjih ili debljih materijala. Platno je duplo, spušta se naniže i vraća gore, tako da se spuštanjem platna smenjuju preklopi te je zavesa čas providna (prozirni deo na prozirni), čas neprovidna (prozirni na neprozirni). Na taj način podešavate prodor svetlosti i prozirnost. Mogu se montirati na zid, plafon kao i na krilo prozora. Upravljaju se pomoću lančića.

 

Rolo zavese

Rolo zavese sačinjene su od platna koje se namotava na oklagiju, pomoću mehanizma se može podizati i spuštati. Platna su izrađena od poliestera, antistatička su i antialergijska. Mogu biti od tanjih ili debljih materijala, propuštati svetlost ili biti svetlonepropusna, jednobojna, šarena ili dezenirana. Mogu se montirati na zid, plafon, na krilo prozora kao i za krovne prozore i mogu biti namenjene za spoljnu upotrebu. Upravljaju se pomoću lančića. Često ih zovu i unutrašnje roletne, Rollo zavese ili Skrinovi (screen po vrsti platna).

Articles View Hits
593115
Photoshop Brushes Joomla 1.7 Themes designed by Baseball Jacke